Parazitii sunt organisme ce folosesc corpul uman ca gazda. Parazitii preiau din nutrientii organismului gazda, si il expun pe acesta la o multime de riscuri. Parazitii iau mai multe forme, si pot trai in mai multe locuri in corp. Cel mai des acestia traiesc in intestine.
Aceste organisme se hranesc cu zahar, si cu mai orice se transforma in zahar, asa incat daca aveti paraziti in intestine, aveti pofta de zahar. Cand consumam mult zahar, avem tendinta sa ne umflam, si cream conditiile de aparitie a multor boli.
Ca sa scapam de ei, evident trebuie sa renuntam la zahar, cereale, si tot ce contine carbohidrati. Dupa ce scapati de acesti paraziti, veti fi uimiti de cata energie aveti! In plus, renuntand la zaharurile din dieta, veti si slabi!
Pe langa asta, iata o reteta care va va ajuta sa scapati de acesti paraziti. Va trebuie:
100g de seminte de in
10g de cuisoare uscate
Se piseaza, indiferent de metoda, pana se obtine o pudra, si se amesteca cele doua ingrediente.
Se iau 2 linguri din aceasta pudra in fiecare dimineata, timp de 3 zile. Se poate amesteca cu apa si bea, sau consuma cu micul dejun. Dupa cele 3 zile, faceti o pauza de 3 zile si repetati. Ar trebui sa urmati aceasta cura timp de o luna.
CUIŞOARE- INDICAŢII TERAPEUTICE
Cuişoarele sunt indicate în caz de: viermi intestinali, dureri de dinţi, balonare, gastrită, dispepsii, dureri reumatice, infecţii ale nasului, urechii, gâtului şi infecţii genito-urinare, tromboză etc.
Administrare:
Pentru combaterea disfuncţiilor biliare se pun în salatele de fructe 1-2 vârfuri de cuţit de cuişoare pisate. Aceste salate se consumă înainte de mese, iar cura durează o săptămână.
Împotriva balonării se ia un vârf de cuţit de pulbere de cuişoare înainte şi după masă.
Pentru prevenirea răcelilor şi remedierea rapidă a respiraţiei urât mirositoare se mestecă 1-2 cuişoare.
Durerile de dinti sau gingivale pot fi ameliorate cu aplicaţii locale de ulei de cuişoare.
În faringite şi dureri de gât este indicat să se mestece cuişoare prăjite.
*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic si tratament corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.